View Single Post
Vechi 08.09.2009, 14:28:21
pacatosul's Avatar
pacatosul pacatosul is offline
Member

Data înregistrării: 06.02.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit Rabdare!

Tainele Sfinte ale BISERICI ORTODOXE nu se descopera deodata,nu poti fiind pacatos rau sa mergi la biserica si sa afli toate raspunsurile si sa gasesti calea.Este un lucru care ia timp,in primul rand incepe cu spovedania,impartasania daca nu e canon,rugaciune,mers regulat la biserica,fapte bune,milostenie,smerenie,umilinta,post si usor cu timpul si cu indreptarea ta vei gasi Adevarul,Calea si Credinta.Sufletul ti se va lumina de bucuria tainelor lui Hristos.
Stiu din proprie experienta desi sunt doar inca un copil pot spune ca la inceput cand mergi la biserica duminical ti se pare plictisitor,mai greu,mai anevoios,insa cu timpul si cu cresterea spirtuala devine o bucurie mersul la biserica care iti deschide ochii minti si iti bucura duhul.
Trebuie sa ai rabdare nu poti cand te intorci de la pacate sa si primesti Harul e multa munca si diavolul va face multe artifici si multe greutati iti va scoate in cale sa nu ajungi acolo trebuie sa tragi din greu,insa merita.
Multe Taine are Biserica Ortodox,insa nu toti pot sa le inteleaga si sa le simta.Dumnezeu ti-a dat o a doua sansa ai devenit mai bun din cate vad,te-ai lasat de pacate,insa ai ales drumul foarte prost cultul tau oricat de bun ai fi tu nu poate sa-ti asigure mantuirea oricat ai vrea.Degeaba spui ca Iisus Hristos te-a mantuit,El a dat putere Biserici Sale a carui cap e sa indrepte si sa ierte pacatele credinciosilor si aceasta e Biserica Ortodoxa.
Imi pare rau sincer de tine ca nu stii la ce ai intors spatele,stiu ca mai sunt unii oameni in Biserica care nu preau au chemare,insa sunt unii care doar stand langa ei iti ofera bucurie sufleteasca si ei te pot indruma si indrepta corect.