View Single Post
Vechi 08.09.2009, 14:39:06
condor
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Zice cine? Tu ? Hai sa te vad cum dovedesti asta.Se descalifica de catre cine , de catre tine?
De catre Sfanta Scriptura (ca tot vorbim de "botezul in Biblie").

Citat:
Spre informatia ta multe culte crestine practica Botezul copiilor(sugarilor) : Romano-Catolicii , Ortodocsii , Oriental Ortodocsii , Biserica Asiriana de est, anglicanii, luteranii , prebiteranii, metodistii , Biserica Reformata a Americii , Biserica unita a Canadei, Biserica uniata(unita) a lui Hristos,Continental Reformantii,etc.Deci dupa cum vezi si din cultele protestante sau neo-protestante practica botezul sugarilor.
Ce vreti sa demonstrati? Pentru mine singura norma de vietuire crestina este Sfanta Scriptura, nu ce fac ceilalti (chiar daca ar fi vorba de tot pamantul).

Citat:
Am sa te rog sa nu mai faci tot felul de afirmatii nefondate fara dovezi , etc.Cum tot iti zic de la inceputul threadului , nu vei gasi niciunde oprirea pruncilor de la a nu fi botezati , sau lipserea lor din botez , sau nu vei vedea nici unde scris , pruncii(sugarii) sa nu fie botezati.
Si eu am fost si sunt de acord cu dvs. Pot fi botezati si sugarii (nu exista limita de varsta) numai sa iondeplinesca conditiile botezului biblic: ascultarea Evangheliei, credinta in Hristos si marturisirea credintei.

Citat:
In schimb vei vedea intregi familii botezate si toti casnicii unuia sau altuia, asta din Scriptura.
Este urat ce facti. Acesta este tipul de argument aruncat in fata celor care nu cunosc Scriptura. In prima pagina a acestei discutii am explicat cele 5 cazuri de care se agata cei care vor sa demonstreze cu Scriptura, ceva ce Scriptura nu spune; botezul pruncilor.

Nu mai rrepostez explicatiile. Le gasiti pe prima pagina, la prima mea postare (ca raspuns la o postare a lui Costel).

Citat:
In schimb Sfanta Traditie , ne spune ca inca dintru inceput s-au botezat chiar si sugari , copiii , s.a.m.d ,
Incepand cu ce an a fost introdus botezul pruncilor? Ca nu este de pe vremea Apostolilor.

Citat:

Am si eu o intrebare , ce se intampla daca tu ai un copil , nu il botezi si acesta moare? Unde ajunge el?
Datoria mea nu este sa-l botez pe copil. Datoria mea este sa-i dau o educatie curata, crestina. Botezul il va hotara el (copilul), cand va crede.

Unde va ajunge copilul? Acolo unde ajung toti copii.
Reply With Quote