Citat:
În prealabil postat de pacatosul
Da ai dreptate nu mai imi bat capul cu astia nu merita,anatema nu am dat-o eu ,ci Biserica catre toti sectanti si eretici care urasc Adevarul si care s-au rupt de Trupul Lui Hristos,eu doar am reamintit ca anatema exista.
Probabil ca nu sunt cea mai potrivita persoana de a zice asta,dar m-am saturat sa vorbesc cu zidul sa incerc cu bunatatea,cu logica si ratiunea nu functioneaza,doar Dumnezeu ii poate intoarce.
Imi pare rau de fiecare ortodox,care se duce la ei profitant de naivitatea lui si lipsa lui de cunostinte este o realitate de zi cu zi si nu putem sa-i impiedicam si chiar tu vsovi unde crezi ca vor ajunge oamenii astia care si-au lepada credinta si s-au dat cu ei?Ca sa nu zici ca eu exagerez sau ca-i dau ei anatemei.
Asta e apocalipsa va veni cand lumea va ajungea la culmea pacatelor si ratacirilor,cand nu vom putea sa mai deosebim drumul drept de cel rau.
Asta e fie ca Domnul sa-i intoarca prin mila Lui,ca doar El poate!
Doamne ajuta!
|
unde vor ajunge?
in mancare, neascultare shi desfranare,
adica
in minciuna, necredintza shi mandrie
adica
in neiubire de Dumnezeu, in lepadarea a toata Calea Adeavrului ce duce la Viatza shi caderea in deznadejde, ura, nemultzumire, razvratire, hula, placeri, pofte, lacomii, inlocuind Duhul Sfant cu banii shi cu bunastarea, cu slujirea pantecului shi in final a pacatului... slujirea celui viclean-rau... deci vor cadea in hău shi in necazul cel mare... in iad shi de acolo vor fi aruncatzi in iezerul de foc ce arde cu pucioasa... despartzindu-se veshnic de Dumnezeu caci l-au vandut oridecate ori n-au ascultat... oridecate ori au preferat sa minta shi sa faca f-urâciuni bucurandu-se de raul altuia in ingamfare shi mandrie, de raul trimishilor lui Dumnezeu la ei... bucuria de raul altuia... dar raul acela pe care l-au patzit unii, raul de care au râs, se va dovedi ca este din pricina lor, ca ei au fost prea tari la cerbice shi se mai shi laudau cu aceasta zicand ca-i credintză... dar in cele din urma vor intzelege... shi in cele din urma se vor ingrozi... shi abea atunci vor plange shi se vor jeli vazand starea deplorabila a sufletului lor, dar va fi mult prea tarziu... shi de frica maniei mielului vor fugi la muntzi shi vor zice _cadeti peste noi_ ...
groaza le va fi dar nu numai pentru trup ca moare trupul ci ca vei fi aruncat in gheena... shi acolo va fi frigul shi scarnirea dintzilor... ca vei fi scos de la nunta shi aruncat peste bord... shi acolo, mladitzele care s-au rupt de Dumnezeu ard... dar e vorba de mladitele care s-au rupt de Biserica din sfintzi, s-au rupt de sfintzenie, de Hristos Dumnezeu... au lepadat rabdarea Crucii de la oameni, ocara shi au aruncat jugul bun shi ushor pentru un jug strain... care n-a mantuit shi nu mantzuieshte pe nimeni...
deci ce poate fi mai trist decat un om care-shi aminteshte de sabbat ca atunci sa se mandreasca? sau sa se certe indreptatzindu-se pe sine insushiri ale nebuniei de pe urma? cand este scris ca 4.Sa-ti aminteshti de ziua Domnului ca s-o cinsteshti.
deci asha cum shi-au amintit de ea shi cum au sfintit-o tot asha vor shi primii indarat...
au ratacit pe altzii cu sabatul scotzandu-i de la sfanta odihna, de la sfanta Duminica, asha vor fi shi ei scoshi... shi bagati in munci... nu in lucrari ci in muncile iadului...
deci daca lor nu le pasa de ce a zis Cuvantul lui Dumnezeu... ce se le fac... daca nu le tremura gacii pentru sufletul lor shi nu+i cred pe preotzi, pe prooroci, pe mai mari atunci ce crezi ca ne vor crede pe noi doi? un mirean stricat shi un pacatos?
eu sper sa nu fi scris in zadar, dar dupa peste 3000 de mesaje rezultatul e zero, pardon e negativ... shi ei ishi mentzin cu cerbicie ideile lor plini de fala shi trufie... in dauna oricaror explicatzii shi dovezi shi demonstratzii... asta e totala credintza a necredintzei... shi cred ca defapt ei ashteapta formula magica pentru ca sa creada Adevarul... ashteapta sa le zic fie abracadabra fie sesam deschide-te... deci ei ashteapta sa vina dracul shi sa-i farmece, sa-i vrajeasca... poi atunci sa mearga la babacloantza omida sa le spuna ea ce o sa fie cu ei... la muma padURII... sa mearga la cine vor ei... ca oricum ei au incredere doar in sine... adica in neghina dracului din ei... ce le da nascociri inchipuite shi teologhiseli... mai ales cand se roaga... ca cica sunt buni ca sa-i indrepte pe altzii... poi cand au indreptat ei ultima oara un om garbov? unul ce sta mereu ca capul in pamant?