Subiect: ajutor!!!
View Single Post
Vechi 08.09.2009, 16:37:39
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rafaela Vezi mesajul
Am o nelamurire nustiu cum sa procedez dupa sf. Impartasanie, stiu ca sunt excluse relatiile sexuale 3 zile dupa, dar ma intereseaza daca se poate de sarutat mana preotului, icoane, sf. Potir (fostul meu duhovnic ne permitea, dar asta nu am mai vazut la alte biserci) de mincat seminte, fructe cu simburi, sau de dormit. am cerut sfatul mai multor preoti si ele sunt impartite, voi cum procedati. Va multumesc anticipat. Doamne ajuta!
doamne miluieste! ajung babismele sa fie puse mai presus ca inv bisericii! sa nu dormi dupa sf impartasanie????unde scrie asa ceva?sau sa nu saruti trei zile???1. nu e nevoie sa saruti icoanele, mana pr pt ca il ai pe HRISTOS in tine si nu mai e nevoie. dar nu e pacat.2. si pr e om, si e casatorit , or el slujeste, in general de 3 ori pe sapt. cum sa respecte randuiala asta?deci, daca asta nu se cere preotului, de ce s-ar cere mireanului?
esentialul e sa nu-l tradam pe Hristos:"nici sarutare nu-ti voi da ca iuda", si sa-l pastram cat mai mult in sufletul nostru, nu sa ne cramponam in maruntisuri....
Reply With Quote