Citat:
În prealabil postat de Antoni0
Draga evreule, la fel cum si eu m'am intors la dreapta credinta, te asteptam si pe tine in Ortodoxie. Cu Dumnezeu inainte!
|
Nu vreau sa te laud si sa iti sporesc mandria, dar te-ai purtat ca un adevarat otodox..
Nu inteleg cum au curaj sa vina dupa atata timp si sa spuna niste lucruri atat de groaznice despre legionari..comunistii au spus chiar ca "reeducarea" a avut in spate legionari, si tot ce s-a intamplat acolo a fost comandat de legionari care au vrut doar sa compromita "sistemul"..
Sunt marturii ale oamenilor care au avut curajul sa nu taca, dar mai mult decat atat, oasele sfarmate ale detinutilor de la Aiud, Baia Sprie, Jilava, Sighet, Canal, Targu Ocna, etc, vorbesc de la sine..nu accept sa mi se spuna ceva rau despre eroii patriei noastre, cei care au luptat pentru credinta lor, pentru idealul lor de a avea copiii lor o viata mai buna..
Nu vreau sa aud nimic de la cei care "au trait istoria"..au trait o "istorie falsa", indusa de sistem, ei v-au indus prin ziare si inscenari "istoria" asta ..v-au mintit tot timpul, legionarilor li s-au inscenat multe doar ca s fie discreditati in societate..
Eu cred ca au "trait istoria" cei care au suferit in temnite "istoria", ei, dragii nostri martiri ai neamului, sunt cei care au iubit ROMANIA si poporul asta mereu prigonit, ei sunt aceea care au scris istoria cu sangele lor..
Nu vorbi de rau pe cei ce si-au jertfit viata lor pentru Romania, daca ai fi roman ai intelege..asa cum tu tii cu evrei tai, asa ne iubim noi martirii neamului..diferenta este ca noi va iubim si pe voi, cei care ati avut si voi o soarta potrivnica la un moment dat..
Eu am auzit multi romani carora sa le fie mila de evreii deportati, dar nu am auzit nici un evreu care sa recunoasca martirajul legionarilor..
Asta e diferenta dintre ortodocsi si evrei: noi stim sa iubim, voi stiti sa urati ..