Citat:
În prealabil postat de topcat
Dar se lucreaza la asta, si daca lucrurile merg asa in continuare vom putea crea la un moment dat viata.
Stiinta iti spune ca suferinta nu exista pentru ca oamenii sint rai si avizi de putere sau, mai rau, din cauza pacatului primordial. Nu contrazice stiinta vederea ta cu privire la suferinta?
Pentru ca asta e pseudostiinta. Descoperirile nu se fac la televizor. Teoriile stiintifice se publica in media de specialitate pentru a putea fi dezbatute si validate de comunitatea stiintifica.
|
Sincer,ma indoiesc...ca viata poate fi creata intr-un laborator.Si nu vorbesc de reproducerea a doua animale,clonare etc.
Stii ca si printre oamenii de stiinta parerile sunt foarte impartite.
Suferinta este un efect,iar comportamentul despre care am discutat este una din cauze.
Nu cred ca m-ai vazut pe mine scriind despre pacatul primordial aici.
Ceea ce sustin unii oameni de stiinta,eu gasesc oarecum aberant:sa elimini suferinta prin modificari genetice.Asta nu va duce decat la o masa de roboti si mai usor de manipulat.Foarte convenabil pentru unii,n-am ce zice...
"Pentru ca asta e pseudostiinta. Descoperirile nu se fac la televizor. Teoriile stiintifice se publica in media de specialitate pentru a putea fi dezbatute si validate de comunitatea stiintifica."-te rog eu,incearca sa nu imi mai raspunzi ca un robotel,e destul de frustrant de partea cealalta,crede-ma.
Te-ai gandit ca anumite aspecte nu sunt prea comode de stiut pentru marea masa a populatiei?Te-ai gandit ca nu ni se dezvaluie decat mult prea putin din ceea ce unii stiu deja demult?