Subiect: atei
View Single Post
Vechi 09.09.2009, 11:01:57
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Sincer,ma indoiesc...ca viata poate fi creata intr-un laborator.Si nu vorbesc de reproducerea a doua animale,clonare etc.
Stii ca si printre oamenii de stiinta parerile sunt foarte impartite.
Asta pentru ca si cu privire la definitia vietii parerile sint impartite.

Citat:
Suferinta este un efect,iar comportamentul despre care am discutat este una din cauze.
Te intreb din nou: care ar fi alta cauza?

Citat:
Nu cred ca m-ai vazut pe mine scriind despre pacatul primordial aici.
Sa inteleg ca nu crezi in pacatul primordial? Crestini, sariti pe ea! :)

Citat:
Ceea ce sustin unii oameni de stiinta,eu gasesc oarecum aberant:sa elimini suferinta prin modificari genetice.Asta nu va duce decat la o masa de roboti si mai usor de manipulat.Foarte convenabil pentru unii,n-am ce zice...
Nu stiu despre ce vorbesti

Citat:
"Pentru ca asta e pseudostiinta. Descoperirile nu se fac la televizor. Teoriile stiintifice se publica in media de specialitate pentru a putea fi dezbatute si validate de comunitatea stiintifica."-te rog eu,incearca sa nu imi mai raspunzi ca un robotel,e destul de frustrant de partea cealalta,crede-ma.
Pai asta e realitatea: o teorie (cum e cea din cazul de fata, anume ca exista o conexiune spirituala intre fenomenele cuantice si constiinta) trebuie sa parcurga pasii pe care ii parcurge orice teorie stiintifica. Iesitul la televizor se face la final. Daca doresti sa detaliez o pot face, dar nu cred ca e locul potrivit.
Citat:
Te-ai gandit ca anumite aspecte nu sunt prea comode de stiut pentru marea masa a populatiei?Te-ai gandit ca nu ni se dezvaluie decat mult prea putin din ceea ce unii stiu deja demult?
M-am gindit, insa nu cred intr-o teorie a conspiratiei globale. Nu cred ca omul e chiar asa destept.