View Single Post
Vechi 09.09.2009, 12:37:56
condor
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Iustin32 Vezi mesajul
Tot asa cum si tu ai desfiintat multimea versetelor in care se vorbeste despre suflet viu si constient. Iata cate sunt:
Eu nu le-am desfiintat. Eu le-am luat pe fiecare in parte si le-am explicat de nenumarate ori, cat se poate de amanuntit. Revedeti discutiile incepute de pe la pagina 3 a acestui topic (ma numeam vasinec). Revedeti discutiile de pe topicul "Despre baptisti, pentricolstali, adventisti" (ma numeam mariann).

Nu este nevoie sa le repostati (doar daca este vre-un verset pe care nu l-am explicat de cel putin 5 ori).

Cred ca ar fi randul dvs. si al prietenului Ovidiu-s, sa luati in parte fiecare verset postat de mine si sa-l explicati. pana acum nu le-ati explicart niciodata. Doar le-ati desfiintat cu argumente fanteziste, gen: "era vorba doar de moarte spirituala".

Dvs. sunteti sustinatorii filozofiei antice grecesti sau, ca o adaptare moderna, sustinatorii spiritismului. Ati ajuns sa credeti ca Domnul Iisus Hristos a stat de vorba cu fantoma lui Moise, in loc sa credeti ca Domnul poate invia pe oricine si nu sta de vorba cu mortii ci cu vii.

In loc sa credeti in inviere, credeti in "sufletul nemuritor" ("negresit, nu veti muri"- spune diavolul in Facerea 3:4). Iar Domnul spune: "Voia Tatalui Meu este ca oricine vede pe Fiul, si crede in El, sa aiba viata vesnica; si Eu il voi invia in ziua de apoi".(Ioan6:40)

Astep explicatiile dvs. si ale d-lui Ovidiu, la versete postate de mine. Macar o data.