View Single Post
Vechi 09.09.2009, 21:26:19
eea eea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.11.2007
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
Implicit

Si eu am fost aproximativ in aceeasi situatie..ne doream f mult sa vina si al doilea copil..si s-a intamplat in luna mai iunie anul acesta..insa intr-o duminica la 6 saptamani de sarcina am inceput sa sangerez destul de tare..am mers la spital unde dupa o ecografie mi-a spus dr de garda ca am pierdut sarcina si ca ma interneaza in spital sa ma chiureteze..a mers sotul rapid la duhovnic dar era plecat..a sunat la parintele Arsenie Papacioc si i-a povestit ce s-a intamplat..el a spus sa nu accept chiuretajul ca e tot crima...intre timp a venit si duhovnicul si ne-a spus acelasi lucru..pe masa de la ecografie m-am rugat Sf Nectarie sa ma ajute sa-mi duc crucea..dar sa aiba mila de mine si sa nu trebuiasca sa fiu chiuretata...am fugit efectiv din spital cu toate ca am fost amenintata de dr ca voi face hemoragie si ca ei nu ma vor primi...am avut incredere in Dumnezeu, in Sf Nectarie si in duhovnic..dupa cateva zile am mers la un control mai amanuntit si mi-a spus dr ca sarcina se eliminase natural..uterul era perfect curat...intr-adevar Sf Nectarie ma ajutase, isi facuse mila de mine...psihic a fost un pic mai greu dar am mers mai departe..insa tot avort este chiar daca a fost fara voie..am sa ma intreb mereu cum ar fi fost..dar milostivirea lui Dumnezeu e mai presus de mintea omeneasca si nadajduim ca intr-o zi cand va randui El sa mai avem macar inca un copilas...
LA situatia data nu pot da un raspuns , am povestit experienta mea.. oricum ar fi fost stiu sigur ca suferiti, ca parinti..
Reply With Quote