Bine ai venit pe Forum!
[quote=Bautar;165205] Rugaciunea nu are sens decat daca e traita, simtita. Facand fapte bune, sufletul are tihna sa creeze, sa fie in pace cu tot ceea ce ne inconjoara. Poate ca daca ne-am ruga mai mult, energia pozitiva ar creste, s-ar reduce suferinta, s-ar crea un echilibru al universului si s-ar prelungi viata.
Mi-a placut tot mesajul scris de tine. Din punctul meu de vedere, ai perfecta drepatate. Tot ce ai afirmat, pot zice ca le-am simtit efectiv pe pielea mea.
Mi-a trebuit multa vreme sa inteleg ca, energia pozitiva, sau cum spun eu, gandurile bune, sunt foarte importante in viata unui om, care datorita slabei credinte poate pica in deznadejde. Gandind insa pozitiv, bucurandu-ne de implinirea celor mai banale ganduri, dorinte, putem dobandi si impliniri de-o importanta mai substantiala. Gandind negativ, atragem gandurile rele si bineinteles ca nici o dorinta nu ne va fi indeplinita fiindca nu stim si nu avem puterea sa ne rugam si sa credem ca putem fi ajutati. Dintr-o carte de rugaciuni, am invatat ca : " rugaciunea care-i plansa, in a lacrimei parau, te sfinteste si te-nalta, ca sa-l vezi pe Dumnezeu ! " Sa ne rugam din suflet si sa ne punem nadejdea in bunul Dumnezeu, ca ne sare in ajutor atunci cand considera EL ca meritam, dar nu ne paraseste niciodata. Rugaciunea, postul, participarea la Sfanta Liturghie, faptele bune, milostenia sunt cateva din obiectivele fiecarui crestin. Sa ne dam silinta sa le implinim si vom simti binecuvantarea tatalui ceresc. Doamne ajuta-ne!