View Single Post
Vechi 06.02.2007, 17:03:13
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihai-g
Poate ca nu te scoate din Imparatie un film copiat de pe net. Ingrijorarea voastra este de-a dreptul amuzanta. :D
Daca dam zeciuiala din izma, marar si chimen (Mt.23,23), nu cred ca facem mare branza.
Chiar este amuzanta mergem prea departe{astfel devenim dupa legea si mila dispare ne asemanam cu cei din legea vceche care atunci cand au prins femeia in desfrau gata erau sa o paleasca cu pietre ca asa era legea }Cine nu are pacat sa ridice piatra si sa dea _plecara ei rusinati de o asemenea replica???... internetul cuprinde milioane de date nu cred ca este o catastrofa cand cineva copiaza cate ceva ...mai ales de folos ..atata timp cat nu produci nimanui vreo paguba
Dumnezeu nu este un un Dumnezeu care pentru orice dar cere banul asa cum si-l inchipuiau catolicii ca ei cu anume sume de bani isi plateau pacatele si isi scoteau si cateva rude din purgatoriu..Cred ca pentru nimic in lume nu ar ierta Dumnezeu pacatele in schimbul unei sume de bani pentru ca pe Dumnezeu nu ai cum sa il cumperi Dumnzeu uraste tot ceaa ce inseamna sistem de buna functionare a finantelor si lipsa de mila.. Este un Dumnezeu pe care nu il intereseaza banii nostrii Pentru ca ce daruieste El daruieste din dragoste toate cate ne sunt date sunt de la El. El vrea ca noi sa avem iubire unii fata de altii asa cum si El ne-a iubit incat S-a jertfit pentru noi.
Si se uita la sufletele noastre ..pentru ca El ne cunoaste mai bine decat noi insine ne cunoastem.
Reply With Quote