Citat:
Iar creierasul tau "obosit" emite ipoteze.
|
Iar creierasul tau mai are un pic pana sa termine liceul, din ce citesc pe alte thread-uri.
E de admirat ca citesti, e de admirat ca te intereseaza, dar trebuie sa realizezi ca mai toti oamenii de aici (atat teisti cat non-teisti) sunt mai in varsta decat tine, si (stiu ca nu iti place sa auzi asta, ca nici mie nu imi placea la varsta ta) chiar stiu o idee mai mult despre lume decat tine. Nu de alta, dar sunt anumite lucruri in viata care se invata traind, interactionand cu oamenii, nu doar citind.
Spui ca mandria e un pacat. Ia uita-te in oglinda. Nu ai venit aici sa dezbati ceva, nu ai venit sa oferi argumente, tonul tau e la limita in unele cazuri, ai venit aici doar sa explici ca tu "stii", si oricine altcineva care nu "stie", ori il "inveti" tu, ori e o "leguma atee". Nu numai ca e mandrie, dar mai e si prosteasca.
Discuti despre orice subiect in acelasi mod, tu "stii", ceilalti sunt doar o pierdere de timp si vanare de vant. Apropo de evolutie, iti dai cu parerea pe peste tot, dar nu cred ca ai citit vreodata ceva despre subiect care sa nu fi venit de pe un site creationist. Si spun asta pentru ca am citit cate ceva despre subiect, din ambele "tabere", si inteleg perfect de ce e un subiect controversat: e pur si simplu complicat, greu de inteles, mai ales daca il citesti printr-o perdea de prejudecati. Faptul ca e limbaj de specialitate pe care nu il intelegi, nu inseamna ca e automat fals.
Ia-o ca pe un sfat prietenesc. Am renuntat pe celalalt thread sa discut cu tine, pentru ca nu poti discuta rational. Mi-am dat seama ca esti (foarte) tanar, si as vrea sa cred ca e tineretea de vina, si nu altceva.