Citat:
În prealabil postat de andrei25
Pai este Biserica eretica, pt ca s-a rupt de Biserica Mama si a inlocuit niste invataturi sfinte cu niste erezii. Acuma nu trebuie sa gandim ca daca spunem cuiva, sau despre cineva sau ceva, ca e eretic, ca e o jignire. E o realitate. Cea mai mare secta in lume e catolicismul. Si din ea au iesit si altele.
Si tie sa-ti ajute Domnul in toate cele bune. Numai bine si Doamne ajuta!
|
Doamne apara si pazaste!!
Esti crestin? Nu cred....unde este iubirea fata de aproapele, toleranta, iertarea???
Scuze, dar nu esti prea invatat...catolicismul e o secta? eu te-as sfatui sa te informezi inaite sa-i faci un favor celui rau.
Cate nu fac preotii ortodocsi... Ce-i drepti sunt si preoti buni printre ei...dar cati sunt capabili de sacrificiu fata de oameni fara a cere nimic in schimb?(nu-si educa copii - sunt drogati, sau eretici; nu-ti cer decat bani; te impinge la ura fata de lume; etc)
Haide sa facem o comparatie cu Vestul Catolic...ce oameni sunt, nemtii de ex? oameni cu credinta, cu frica de Dumnezeu; de-asta suntem noi unde suntem...stim sa vorbim urat, sa fim invidiosi, sa ne uitam in gradina altora decat in a noastra...
Eu am prieteni catolici, protestanti, baptisti. Nu-i intreb de religie; sunt oameni f buni de la care am multe de invatat in bine; nu ma intereseaza ce religie practica.
OOOffff.....ce dezamagire, in ce lume traimi, nu-mi vine sa cred ca in sec 21 mai sunt oameni care gandesc discriminator fata de fratii sai.