View Single Post
Vechi 11.09.2009, 11:53:40
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de podolski_2 Vezi mesajul
Nu studentii sunt de vina ci aceia care ii conduc.

Pai cand era Sfantul Nectarie profesor parca la scoala de teologie si plangea alaturi de elevi, tinea el post negru pt gresala lor, ca sa ii faca sa inteleaga ca au gresi. Cum sa nu devina elevul un preot desavarsit si daruit cand a avut de la cine invata?

Dar si elevul copiaza pe cine vede. Si asta e rezultatul de azi.
Profesorii nu isi dau interesul chiar daca sunt buni, nici viitorii elevi, chiar daca sunt buni la suflet, nu isi vor da interesul

Stiu studenti la teologie, care erau dezamagiti ca nu isi dau interesul profesorii, desi ei isi doreau mult sa invete, ca fac orele de mantuiala. Pai , ei sunt de vina ,nu studentii. E putin lucru ca elevul sa vrea sa invete? NU Este mare lucru, dar cine sa aibe rabdare si de ei?

Si ce sa copieze de la profesori? Fumatul? Pai numai o data sa zica Moliftele cu fumat si il arde diavolu si pe el si toata familia. Daca se fac preoti doar pt ziua de Duminica atunci s-au facut preoti pt ei, nu pt Dumnezeu.
Nu studentii sunt de vina?

La 20 de ani ajungi sa imiti profesorul care fumeaza dar nu pe cel care nu fumeaza???? ( desi eu chiar nu am vazut niciun Parinte Profesor care sa fumeze in Facultatea de Teologie de la Iasi :-?)

La 20 de ani " vrei" sa devii preot dar astepti cu ratiunea sedata primul exemplu negativ pentru a-l imita?

Oare numai eu stiam cine sunt, ce vreau si ce apreciez la 19 ani, din toata facultatea???? Iti spun cu siguranta ca nu...daca numai 10 % din studenti aleg perindarea prin cluburile existente in oras sau petreceri deocheate, iar la cursuri nu vor sa fie atenti, restul stiu dinainte de a da examenul de admitere la Facultatea de Teologie cum trebuie sa fie un teolog!!!

P.S. Studentii care chiar vor sa invete, nu au suport de curs, carti, biblioteci , internet sau timp pentru a face asta?

Last edited by AndruscaCIM; 11.09.2009 at 12:01:53.
Reply With Quote