View Single Post
Vechi 11.09.2009, 12:12:21
veveritza
Guest

Implicit

Despre parintele rasofor Visarion... cu visele lui, cu marirea lui mai dihai decit a batrinului Cleopa, cu statul lui de-a dreapta Tatalui(locul cred ca este ocupat de Hristos si chiar cel de-a dreapta Lui insusi),si mai ales cu faptul ca nefiind preot hirotonit nu era nici duhovnic ce sa mai vorbim. Pai tot ce va spunea ,bun sau rau, era inafara duhovniciei... adica fara folos !Si ce este inafara binecuvintarii duhovnicesti este de la ispititor,chiar daca la inceput arata frumos si bine !

Zaharia, nu te supara, spune-mi si mie de unde ai scos toate tampeniile astea? dar sa nu-mi spui ca din ce ai auzit sau spus ucenici de-ai parintelui Visarion caci asa nu are nici o valoare; spune-mi concret ai citit tu personal, ai auzit tu cu urechile tale asemena afirmatii?daca da, spune-mi si mie sa ma conving si eu;
de ce afirmi ca ceea ce spunea era in afara duhovniciei? am mai scris de cateva ori si vad ca nu am primit nici un raspuns de la nimeni: in care predica de-a parintelui este scris ceva care contravine invataturii sfintilor parinti sau canoanelor? dar te rog insistent sa-mi raspunzi;
Reply With Quote