A hope
Am citit randurile tale si am fost miscat sa simt zbuciumul din sufletul tau.Totodata mi-am amintit de cineva din scripturi cu o poveste apropiata de a ta.Este vorba de imparatul Ezechia caruia proorocul Isaia i-a zis ca va muri cu scopul ca acesta sa-si randuiasca casa si viata(vezi 1 imparati capitolul 20).Ezechia care era un om bun s-a intristat,a plans si i-a cerut lui Dumnezeu sa isi aduca aminte ce a facut pentru El.Dumnezeu i-a mai daruit cativa ani,dar Ezechia a gresit si din cauza sa solii babilonieni au vazut bogatiile palatului pe care mai curand le vor lua in Babilon.Daca Ezechia ar fi murit atunci cand i-a zis Isaia poate ar fi fost mult mai bine pentru el.Acum revenind la cazul tau,capitolul acesta din Biblie ar trebui sa iti dea de gandit.Nu stiu ce sa zic despre ghicitoare,desi despre ghicitori se vorbeste si in Biblie.Nu trebuia sa mergi la ea,dar daca ai facut-o pacatul ti se poate ierta,daca vrei aceasta cu adevarat.Multi ar dori sa isi stie ceasul mortii ca sa nu fie prinsi nepregatiti.Personal intotdeauna am avut ideea preconceputa ca nu voi trai multi ani.Dar nu ma mai gandesc la asta,nu trebuie sa ma gandesc la asta.Cat voi trai vreau sa o fac cu adevarat.Si nu conteaza cat traiesti,ci cum traiesti.Ce bine ar fi daca toti am trai ca si cum fiecare zi ar fi ultima pentru noi.Cred ca toti am incerca sa fim mai buni,tot mai buni.As vrea ca si tu sa vrei asta,nu din cauza a ceea ce ti-a spus cineva referitor la sfarsitul vietii tale,ci pentru ca asta e dorinta ta.Nu trebuie sa te obsedeze gandul datei zisa de ghicitoare.Iti recomand sa citesti din scripturi,sa te rogi personal in fata lui Dumnezeu.Spune-i si Lui cu ce ai gresit,cat esti de pacatoasa,cere-ti iertare pentru tot ce ai facut rau si roaga-te sa iti dea putere sa nu mai pacatuiesti ca inainte.Spune-i Lui tot ce te apasa si incredinteaza-ti viata in mana Lui.Nu conteaza cat ti-a mai ramas din viata:3,10 sau 50 de ani.Spune-i ca vrei sa fii a Lui cat mai ai de trait si daca e voia Sa sa mai traiesti cat a zis ghicitoarea aceea sau sa atingi 90 de ani,asa sa fie.Daca simti ca esti prea tanara si nu vrei sa pleci din lumea celor vii prea curand cere-i Lui sa iti mai ingaduie sa te pregatesti mai mult,dar pana la urma voia Lui sa se faca.Viata sta in mana Lui,si nu in mana unor oameni.El da viata si tot el poate sa o ia inapoi cand doreste.Iti amintesc ca Dumnezeu l-a auzit pe Ezechia cand i s-a rugat si a fost induplecat.Dumnezeu de atunci este si Dumnezeu de azi si te poate auzi si pe tine.El vede si cunoaste tot,de aceea roaga-te fara sa "ii ascunzi" ceva,deoarece in Fata Lui totul e gol si descoperit asa cum spune Biblia.Spune-i lui totul si cere-ti iertare cu credinta ca El te poate ierta.Dupa ce ai facut toate acestea sa nu te mai ingrijoreze soarta Ta,deoarece acum viata Ta este a Domnului.Citeste Biblia si implinesti-o in fiecare zi.Amin.
|