Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales
Evreii nu se falesc deloc cu Iisus Hristos ci numai atrag atentia crestinilor care dispretuiesc evreii ca si El a fost un evreu si numai evreu.
Crestinitatea sa infintat cam 300 de ani dupa Crucificatie.
Iisus a fost nu numai evreu ci evreu evlavios care a luat la inima ca negustorii au navalit in curtea Marelui Templu care era evreu si numaievreu. Nu uitati asta si cititi asta in Noul Testament.
|
Sunteti evreu dar traiti de o viata in Romania si vorbiti perfect romaneste Felicitari! dar atitudinea tot de evreu , ca si acum 2000 de ani. Noi romanii am avut binecuvantarea sa fim adusi la adevar de intaiul chemat al Domnului, apostolul Andrei. De atunci incoace suntem crestini. o oaza ortodoxa intr-o mare de barbari,huni, slavi...si ce s-au mai perindat pe aici, cu tot atatea credinte si obiceiuri.Nu am fost influientati de marile civilizatii ce ne-au framantat constant ,,sa ne fragezim" ,cu care ne-am contopit fortat ,chiar calcati in picioare... dar am raspuns la chemarea unui pescar sarac lipit pamantului. Asta nu o poate contesta absolut nimeni . Raspunsul este sangele primilor mucenici pentru Hristos. Deja in anul 300 acestia erau cinstiti la noi si eram satui de prigoana. Asa ca Hristos este in mijlocul nostru iar Duhul Sfant vorbeste clar in biserica noastra. In evanghelia Sa mesajul e clar: cine face Voia Sa este frate si sora cu El .Voi va laudati cu legatura de sange care s-a piredut de vreo 1950 de ani de cand va perindati prin lume. Mai evreu cred ca sunt eu decat voi. Dar ortodox... Macar ultimul Sau rob sa fiu si eu ca Lui I se cuvine toata slava , cinstea si inchinaciunea in veci ! Amin!