11.09.2009, 21:37:26
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 25.05.2009
|
|
nimic nu e intamplator!
Citat:
În prealabil postat de Erica_
Mersi Andrusca. Crestinii trebuie sa fie smeriti si tacuti, dar cand se insinueaza chiar de catre crestini ca Iisus nu ar fi existat (atacandu-se astfel insasi fundamentul crestinismului) nu mai trebuie sa tacem.
E trist ca multi nu realizeaza ca aceasta idee, ca si alte minciuni care au aparut in ultima vreme sunt sminteli insuflate de vrajmasul lui Dumnezeu pentru a slabi credinta crestinilor si sunt vehiculate de cei care din ignoranta, lipsa de credinta (sau uneori cu buna stiinta) fac acest joc.
Vai lumii, din pricina smintelilor! Ca smintelile trebuie sa vina, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala. (Matei 18:7)
Din pacate au prins foarte bine si la noi, desi suntem botezati crestini - vezi documentarele regizorului Cameron - Codul lui Da Vinci si asa-zisele oseminte ale lui Iisus descoperite de curand.
Am postat mai jos un pasaj de pe un forum, care reflecta cat de multa influenta au acestea asupra unora care nu au o minime cunostinte despre crestinism, si cum gandesc ei:
"a-ti vazut documentarul lui cameron cu mormintul lui isus din aprilie 07 ?
stiinta si arheologia cred ca s-au cam saturat de balivernele religioase si sa cinte ce se cerea pina acum.
era omului liber , cu o gindire si ratiune libera si creatoare , a inceput..."
Altii vor sa reinvie credinta in Zamolxe, ba chiar spun ca cei care l-ar fi "inventat" pe Hristos ar fi vrut sa il copieze pe Zamolxe...
Acestia sunt cei care vor cadea printre primii in capcana amagirii in timpul lui antihrist.
|
Mare este lucrarea Domnului si nebanuite sunt caile SALE. Intr-adevar sunt similitudini extraordinare intre cultul lui Zamolxes si crrestinism. Asta nu cred ca este intamplatoare ci au fost pregatiti sa -L primeasca pe Cel caruia i se cuvine toata Slava, cinstea si inchinaciunea in veci. Asa se explica si faptul ca am fost convertiti atat de rapid si profund. Altarele pagane s-au sfintit prin jertfa Mantuitorului. Ce minunat!
|