Citat:
În prealabil postat de costel
Dumnezeu nu a binecuvantat legatura dintre un barbat si un alt barbat. De aceea eu consider ca homosexualitatea e o imitatie nereusita si prin asta nefireasca a legaturii dintre un barbat si o femeie. Iar daca ceva este nefiresc, adica nu a fost creat sau binecuvantat de Dumnezeu este un pacat.
|
Eu as caracteriza homosexualitatea ca pe o boala psihica. O boala psihica pe care bolnavii(homosexualii adevarati si convinsi) si-o asuma. Si e bine ca o fac ...pentru ca altfel de rusine si prin o oprimare acuta ar ajunge sa distruga adevarate destine.
E gay, foarte bine sa recunoasca si sa nu incurce o femeie cu o familie si altceva...
Schizofrenia nu se vindeca. Ea este o realitate si poate inca un mister al medicinei.
Mi-a placut ce a spus Razvan Ciobanu la emisiunea Alessandrei Stoicescu de pe Antena3 acu' vreo 2 saptamani: nu sustin legalizarea relatiilor dintre homosexuali, nu sustin adoptiile, nu sustin ca o relatie intre 2 barbati sa fie in aceleasi drepturi ca o relatie intre un barbat si o femeie.
Un gay de bun simt zic eu.