View Single Post
Vechi 11.09.2009, 23:53:15
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancaanca Vezi mesajul
stiam , mi-a spus chiar el ca iese cu o domnisoara de 19 ani, cred ca i-a cam luat mintile fata asta. el sustine ca sunt doar amici si ca iese cu ea sa isi descarce sufletul.
Ups, scuza-ma dar mi se pare foarte grav. Cand iti descarci sufletul cuiva se creeaza intimitate sufleteasca. Iar daca ai ajuns la o stransa intimitate sufleteasca cu cineva de sex opus incepe sa nu mai fie doar prietenie. In momentul in care ai probleme sau bucurii primul gand de impartasire trebuie sa fie spre partener, daca e spre altcineva inseamna ca ceva scartaie. De asta trebuie sa te feresti foarte tare pentru ca asa ajung sa se indragosteasca multi oameni, prin intimitate sufleteasca. Daca e cineva de sex opus si nu e din familie e cam grav sincera sa fiu. Cred ca lumea cam neglijeaza chestia asta cu intimitatea sufleteasca...Si prietenia are regulile ei. De multe ori cand prietenia dintre un baiat si o fata devine foarte stransa dpdv sufleteste, se cam transforma in altceva...
Credeti-ma ca stiu ce spun. Si eu ca fata, chiar daca imi place sa fiu amabila si prietenoasa cu baietii, in momentul in care incep sa fie foarte intimi sufleteste cu mine stiu ca trebuie sa pun o anumita limita pentru ca daca nu, o sa inceapa sa se infiripe ceva.
In mod normal ar trebui sa se descarce ori cu tine, ori cu amici baieti, ori cu duhovnicul, ori cu familia. Daca a ajuns sa se descarce cu alta fata...aiurea. Poate ar trebui sa vorbesti cu el despre asta. Dar fara sa-l acuzi. Daca vrei sa-l castigi trebuie sa ajungeti sa puteti vorbi voi doi despre probleme, sa va sprijiniti unul pe altul, sa va mangaiati unul pe altul, sa va ajutati, sa va simtiti mai bine. Poate el se simte stresat, tensionat, incearca sa-i oferi liniste si mangaiere, relaxare ca sa simta ca puteti trece impreuna peste probleme.

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote