View Single Post
Vechi 12.09.2009, 00:56:09
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de condor Vezi mesajul
Cercetarea Scripturii nu este mantuitoare, dar duce la mantuire:
"Din pruncie cunosti Sfintele Scripturi, care pot sa-ti dea intelepciunea care duce la mantuire, prin credinta in Hristos Iisus".(2 Timotei 3:15)

Puteti spune acelasi lucru despre multimea de slujbe si obiceiuri, adaugate de-a lungul a 2000 de ani? Sunt acestea mantuitoare sau, duc la mantuire?
21. Și Iisus le-a zis iarăși: Pace vouă! Precum M-a trimis pe Mine Tatăl, vă trimit și Eu pe voi. 22. Și zicând acestea, a suflat asupra lor și le-a zis: Luați Duh Sfânt; 23. Cărora veți ierta păcatele, le vor fi iertate și cărora le veți ține, vor fi ținute. (Ioan 20

Impliniti voi in vre-un fel acest cuvant cand va spovediti direct lui Dumnezeu pentru ca va e rusine sa marturisiti pacatele unui preot?! Nu-l impliniti deci pacatele nu au cum sa va fie iertate pentru ca tot El a mai zis : ,,Ce veti lega voi pe pamant, legat va fi si in ceruri si ce veti dezlegavoi pe pamant, dezlegat va fi si in ceruri.,,

,,Cel ce nu va manca trupul Meu si nu va bea sangele Meu, nu va avea viata in el,,
Cum impliniti acest cuvant ? Deci degeaba tineti voi toate poruncile decalogului ca nu acelea va mantuiesc cand cuvintele Domnului nu le tineti.