Citat:
În prealabil postat de Iustin32
21. Și Iisus le-a zis iarăși: Pace vouă! Precum M-a trimis pe Mine Tatăl, vă trimit și Eu pe voi. 22. Și zicând acestea, a suflat asupra lor și le-a zis: Luați Duh Sfânt; 23. Cărora veți ierta păcatele, le vor fi iertate și cărora le veți ține, vor fi ținute. (Ioan 20
Impliniti voi in vre-un fel acest cuvant cand va spovediti direct lui Dumnezeu pentru ca va e rusine sa marturisiti pacatele unui preot?! Nu-l impliniti deci pacatele nu au cum sa va fie iertate pentru ca tot El a mai zis : ,,Ce veti lega voi pe pamant, legat va fi si in ceruri si ce veti dezlegavoi pe pamant, dezlegat va fi si in ceruri.,,
|
Si cum impliniti voi acest cuvant, ca el nu vorbeste nimica despre spovedanie. Ca sa nu mai vorbim despre umplerea cu Duhul Sfant...
Citat:
În prealabil postat de Iustin32
,,Cel ce nu va manca trupul Meu si nu va bea sangele Meu, nu va avea viata in el,,
Cum impliniti acest cuvant ? Deci degeaba tineti voi toate poruncile decalogului ca nu acelea va mantuiesc cand cuvintele Domnului nu le tineti.
|
Iar acest cuvant cum l-ati putea implini la litera (cum gresit sustineti)? Hai sa zicem, ucenicii ar fi putut sa muste din Domnul Hristos (Doamne iarta-ne!), insa noi nu mai putem: Domnul e in Cer. Nu-mi explicati "transformarea painii in trupul Domnului de catre preot", ca noi nu credem in
hocus-pocus[
hoc est corpus] si nici nu ne ocupam cu vrajitoria.