View Single Post
Vechi 06.02.2007, 21:58:19
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexandra28
"daca iei muzica de pe net inseamna ca nu ai bani de un cd original asa ca si daca nu ai lua de pe net oricum nu ai mai cumpara cd-ul pentru ca nu iti permiti.asa ca cine sufera"
Este ca si cum ai fura un mar de pe o taraba pentru ca nu ai bani, iar daca nu-l furi il lasi acolo si omul ramine cu marfa nevinduta, nu?
Eu zic ca este acelasi lucru, insa diavolul a vazut la un moment dat ca lumea nu mai fura de pe tarabe, ca E PACAT, si atunci CA SA NE FACA TOTUSI SA FURAM, pentru ca altfel nu are stare, asta e scopul existentei lui, a inventat internetul unde in siguranta casei tale stai la computer linistit nederanjat(nu te urmareste vinzatorul daca furi ceva, nu e nimeni care sa te traga de mineca, nu? si dintr-o data crestinul din noi zboara pe fereastra si preia conducerea firea predatoriala din noi) si uite asa copiem produsele expuse la vinzare de altii( si nu ma refer la soft demo ci la muzica si filme noi unde actorii care fac milioane oricum vor si banii celor care nu-i au, dar asta este, e dreptul lor, e TARABA LOR) .
Nu o lua personal, Doamne fereste, fac aceasta referire ca sa ne ajute pe NOI toti sa vedem lucrurile mai clar, sa dam valul inocentei la o parte si sa stim ce facem!

Stiu ca este ceva subtil, insa TOTUL a devenit subtil in ultimul timp si cred ca daca vrem sa ne pastram legatura cu Dumnezeu nealterata trebuie sa fim mai cinstiti cu noi si sa fim constienti de ce facem,(o persoana din mine este crestin, alta este cea de pe computer) altfel cred ca nu vom fi ca Lot si familia sa dupa care au venit ingerii in persoana sa-l scoata din regiunea Sodomei inainte sa vina infernul
Reply With Quote