View Single Post
Vechi 13.09.2009, 01:53:06
HoratiuM HoratiuM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.08.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de orthodoxia.i.thanatos Vezi mesajul
Nu vinez neclaritatile nimanui. Am avut impresia ca ma adresez unui adult cu oarecare pretentii si responsabil fata de ceea ce pune pe hirtie, dar in cele din urma am realizat ca doar primesc replici de la un copil cu chef de flecareala pedanta. M-am inselat si imi cer iertare.

V-aș fi crezut pe cuvânt că vă cereți iertare dacă ați fi reușit să lăsați deoparte condescendența opărită prin care atacați din nou presupunând vreun infantilism în ce mă privește în același timp în care nu reușiți să treceți peste obsesiile Dvs. evidente. A fi responsabil, stimate domn, înseamnă a fi capabil de un răspuns în fața unei cereri, imputări, obiecții etc.. Eu v-am dat răspunsul. Dacă însă judecata Dvs. este opalescentă față de el, îmi pare rău, dar eu nu mai pot fi făcut responsabil pentru asta. A falsifica spusele altcuiva căutând cu tot dinadinsul înțelesuri care nu se află în acele spuse arată un anumit simptom, din păcate. Mă tem că discuția noastră se va încheia în acest fel - eu rămânând cu spusa neînțeleasă și Dvs. cu simptomul. Trebuie să recunosc că se putea și mai rău.
Reply With Quote