Subiect: Holocaustul
View Single Post
Vechi 13.09.2009, 18:32:36
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Ce inseamna tolerant?
TOLERÁNT, -Ă, toleranți, -te, adj. (Adesea substantivat) Care tolerează; îngăduitor, indulgent. – Din fr. tolérant.
Sursa: DEX '98

Citat:
Ai dreptate daca inseamna sa fim indiferenti, sa zicem ca tot aia e, sa credem orice si nimic, sa acceptam un lucru nelegiuit sau nedrept cand ilm putem imiedica, etc. dar si atunci trebuie sa ne purtam cu dragoste (sigur, demna, nu mieroasa), nu sa insultam.
Unde vezi tu "insulta"?

Citat:
Nu ai dreptate daca insemana a ne respecta 'adversarii' si de a le vorbi macar politicos.
Sa nu ne ascundem in spatele "cuvintelor"! Asta se numeste ipocrizie!

Citat:
Ce inseamna minciuna? Evreulcelales crede ceea ce spune, deci nu minte.
MINCIÚNĂ, minciuni, s.f. 1. Denaturare intenționată a adevărului având de obicei ca scop înșelarea cuiva; neadevăr. ♢ Expr. A da (sau a face) (pe cineva) de minciună sau a prinde (pe cineva) cu minciuna = a dovedi că cineva a spus un neadevăr. A purta (sau a duce, a ține) (pe cineva) cu minciuni = a promite mereu (ceva cuiva) fără a se ține de cuvânt; a duce cu vorba. ♦ Deprindere de a minți. ♦ Înșelăciune, vicleșug. ♦ Ficțiune, născocire, plăsmuire. ♦ (La pl.) Fleacuri, nimicuri. 2. Minciunică (2). – Lat. mentio, -onis.
Sursa: DEX '98

Citat:
Evreulcelales crede ceea ce spune, deci nu minte.
Si masoneria crede in planul ei, si papa crede in infailibililitatea sa, si dracu a crezut in mandria sa, a crezut ca poate fi mai mare decat Dumnezeu!

Adevarul, insa este scris in Sfintele Scripturi!

Si atata timp cat ei nu le accepta, sunt in minciuna! Da, islamul si iudaismul actual este o minciuna!

Citat:
De altfel, chiar si cu cineva care minte trebuie noi, crestinii, sa ne purtam cu respect. Ii putem contrazice cu demnitate.
Eu n'am respect pentru minciuna! Insa trebuie s'avem respect pentru persoana! Si tre' sa'i aratam unde greseste!

Citat:
Antonio, asculta sfatul meu, care am impresia ca aproape ti-as putea fi mama, caci imi pari foarte tanar: mai domoleste-ti bataiosenia, si citeste mai cu sarg Noul Testament. Daca nu ma crezi pe mine, intreaba preotul de la biserica unde te duci.
Am 18 ani. Ce sa'l intreb? Daca islamul si iudaismul sunt minciuni? Da, sunt minciuni! Un profet mincinos pedofil pe de o parte si pe cealalta, minciuna fariseilor de acu' 2000 de ani!

Doamne iarta-ma!
Reply With Quote