Subiect: De dragul Lui
View Single Post
Vechi 13.09.2009, 19:35:08
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Scrisoare către Dumnezeu - scrisă de un suflet tânăr și curat : Mihaela

<< Ferește-mă Doamne de timpul care mă răsplătește cu înțelepciune. Mai bine lasă-mă așa cum sunt , căci e atât de bine să fii un om printre oameni ! Ce să fac eu cu înțelepciunea ? Înflorește-mi în cale o floare si-am să-nțeleg neliniștea pământului și tăcerea cerului. Fericirea ? Ce să fac cu ea ? Oh, nu mi-o arăta Doamne ! Căci gândul acesta mă sperie de moarte. Scoate-mi în cale mai bine un copil, iar eu voi ști să găsesc fericirea în ochii , în surâsul său în sufletul inocenței. Vreau să știi Doamne că tot ce-mi doresc eu e atât de aproape ! E aici pe pământ . Cerul e pentru cei curajoși ce-și construiesc aripi, poate prea fragile pentru a-l explora. Cerul meu e aici, printre frunze și iarbă, printre oameni și pietre. Pot zbura fără aripi spre a te întâlni. Aș vrea să te rog doar : menține-mi lumina sufletului aprinsă spre a nu-mi rătăci pașii prin viață. >>