Subiect: atei
View Single Post
Vechi 13.09.2009, 21:12:43
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Da, pamantul are o varsta de circa 7500 de ani. Si da, geocentrismul este ADEVARUL!

http://www.studiidecaz.ro/index.php?...f4bffcd756beb0
Imi cer scuze, nu mi-am dat seama pana acum cat de grav e cazul tau. Promit sa nu te mai deranjez.

iti sugerez sa nu calci vreodata pe la vreun medic, vei auzi cuvinte diavolesti, caci nu se regasesc in biblie. Microbi, germeni, antibiotice. E de rau, iti spun eu.

O intrebare pentru ceilalti ortodocsi de pe forum: cati dintre voi va simtiti reprezentati de antoni0 si retorica lui?

Un citat din articolul pe care l-a dat antoni0 drept referinta:

Citat:
Așa stând lucrurile, ne întrebăm, în calitate de teologi ortodocși ce îi cinstesc așa cum se cuvine pe cei mai mari dascăli ai Ortodoxiei: pe cine trebuie noi să credem în cosmologie, pe aceștia, sau pe droaia de „savanți” ca Copernic, Bruno, Galilei, Kepler, Newton, Einstein, etc. ce cugetă și ne învață cu totul potrivnic Scripturii și tuturor Părinților, exact pe temeiul filosofiei, științei și minții omenești a lumii căzute sub prințul întunericului?
Savanti in ghilimele. Auzi, poza aia cu Pamantul, albastru si sferic, e facatura, nu?

Last edited by konijiro; 13.09.2009 at 21:24:53.