View Single Post
Vechi 13.09.2009, 21:59:06
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Eu cred ca sunteti tare grabiti in a-i judeca pe altii,iar asta numai lui Dumnezeu ii este ingaduit,nu noua muritorilor care suntem atat de supusi greselilor.
Vorbiti de frati si surori?Sa stiti ca sunteti frate sau sora cu fiecare dintre cei care va inconjoara dinaintea lui Dumnezeu,indiferent de greselile facute de acestia.Este usor sa iti iubesti familia,prietenii,insa iubirea lui Hristos se refera la o iubire universala,care se revarsa asupra intregii creatii divine.
Vreti schimbare?Atunci nu mai asteptati sa vina vreun presedinte miraculos sau om politic pentru a produce-o, fiti voi insiva schimbarea pe care o doriti si insuflati-le-o cu IUBIRE si celor din jur.
Fiecare,dar absolut fiecare din noi poate influenta in mod decisiv cursul lucrurilor!
Am citit o povestioara care m'a pus pe ganduri si mi-am dat seama ca gresesc.

Cica, o persoana, toata viata sa, a fost batjocorita de vecin. Nu putea sa doarma, nu putea sta in liniste.
Pe patul mortii insa, persoana respectiva, a dat in testament scris ca o parte din avere, 2000 de lei sa'i dea la vecin.
Si rudele toate il intrebau <<Cum poti face asa ceva, dupa ce ai trecut prin tot iadul cu acest om?>>
Si el raspunse, << Voi nu va dati seama, cat m'a ajutat pe mine acest om. Datorita lui, rugacinea mea a devenit rugaciune in adevaratul sens al ei. Datorita lui, m'am salvat din mizeria in care traiam inainte. Datorita lui, credinta mea a devenit mai vie ca niciodata>>

Deci trebuie sa ne iubim vrajmasii. Trebuie sa'mi iubesc vrajmasii! Doamne, te rog ajuta-ma!
Reply With Quote