Subiect: Holocaustul
View Single Post
Vechi 13.09.2009, 22:24:46
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
DEXul nu este prea fiilozofic, este un dictionar destul de redus (iti vorbeste o lingvista aici)

Nu eu am folosit de altfel cuvantul tolerant, ci tu. Eu am vorbit de respect si politete si de dragoste crestina.
Bine!

Citat:
A numi pe cineva jidan se cheama insulta.
Exista cuvinte insulta, cuvinte care nu sunt desemnarea neutra a unei natii sau rase: ca 'negrotei' pentru negru sau african, bozgor pentru ungur, etc.
Cer iertare daca l'am jignit! O sa folosesc cuvantul "evreu" sau "iudeu"!

Citat:
Confunzi. Ipocrizie inseamna sa gandesti ceva si sa spui altceva, sau sa spui ceva si sa faci altceva, sa te prefaci. Poti spune ce crezi, iti poti exprima credinta, insa cu respect si politete.
Suntem pe un forum, nu pe un camp de batalie aici.
Eu vad lucrurile din alta perspectiva. Mai citeste ce a scris evreul, despre legionari si in celelalte topicuri

Citat:
Deci, minciuna inseamna denaturare intentionata.
A acuza pe cineva de denaturare intentionata este foarte grav.
Aici oamenii isi spun parerile proprii, fie ele si false.
Si Dumnezeu ne respecta si ne lasa sa gandim fals.
Foarte grav? Deci ar trebui sa tacem, sa nu acuzam masoneria nu?

Sa tacem cu cipurile nu? Sa nu'i acuzam pe guvernanti? Si nu'mi baga fraza "cine e fara pacat sa arunce primu' piatra"! Cum am putea tace impotriva guvernantilor? Daca ei sunt mana'n mana cu masonii?

Citat:
Asta este o conceptie mai inalta despre adevar (care nu se suprapune cu cea de 'denaturare intentionata', caci ei chiar cred aceste lucruri), pe care nu o gasesti in DEX. Insa dupa conceptia asta noi nu 'detinem' adevaul, ci suntem in comuniune cu el dupa masura vietii noastre.
Deci, intr-un fel, si noi suntem mincinosi, pana nu devenim sfinti.
Filozofie...

Citat:
Sigur, persoana trebuie respectata. De asta vorbim aici. Tu esti mult prea dur, mi se pare.
Nu asa o sa arati oamenilor unde gresesc, sa stii.
Cred ca ai dreptate, referitor la duritate. Insa, cand cineva imi jigneste neamul, jigneste pe legionari asa cum face acest "domn" evreu, nu pot "tace"! Poate e si tineretea ...

Citat:
Sa te ierte! Ca vorbesti de parca te-ai afla pe culmile intelepciunii si sfinteniei de unde ii critici pe altii. Daca te-ai afla, altfel ai vorbi, dupa parerea mea.
Pai nu e "logic"? Ia citeste ce scrie pe sfaturi ortodoxe:

http://www.sfaturiortodoxe.ro/_alte_religii.htm

Pe Parinte, il intreb alte lucruri dar in nici un caz un lucru evident.

Citat:
Sa intrebi cum trebuie sa vorbim cu cei de alte credinte, asta ziceam. Poate sa-i arati ce ai scris pe aici si sa-l intrebi daca este crestineste.
Uita-te si tu in acel link si mai vorbim!

Last edited by Antoni0; 13.09.2009 at 22:28:39.
Reply With Quote