Draga Teogur,
Iti multumesc pentru ca mi-ai lasat aceste randuri frumoase si pline de adevar...nu stiam despre imparatul Ezecheia si ma bucur ca ai scris tu. Unul din preotii cu care am vorbit mi a vorbit despre imparatul David .
Trec prin diverse stari, insa atunci cand am perioade cand ma rog mai mult ma linistesc si sunt detasata. Insa de multe ori sunt cazuta in depresie si sunt trista datorita necredintei mele.
Daca as crede cu adevarat nu m-as intrista indiferent ce s-ar intampla...pana la urma scopul acestei vieti nu este sa traiesti cat mai mult...si ar trebui sa dam atentie mai mare sufletului.
Stiu ca indiferent ce s-ar intampla Dumnezeu va fi langa mine si ma va sprijini cum numai El poate sa o faca, insa uneori cad in deznadejde si mi-e frica ca Dumnezeu nu ma va primi la El...M-am spovedit insa m-am spovedit mai mult de frica ca Dumnezeu o sa ma pedepseasca pentru pacatele mele si nu din cainta adevarata pentru relele ce le-am facut...Imi pare rau pentru pacatele ce le am facut si m-am straduit sa nu le repet, insa stiu ca nu m-am cait suficient pentru ele...
|