View Single Post
Vechi 14.09.2009, 00:10:49
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de melb26 Vezi mesajul
Acum cateva luni si mie mi s-a intamplat sa imi apara in fata o tiganca batrana, care a intrat in vorba cu mine intrebandu-ma cat e ceasul, si a inceput sa-mi spuna lucruri care aveau sa zicem legatura cu mine si persoane din familia mea.
Individa nu avea de unde sa ma cunoasca, la un moment dat m-am gandit ca sunt pure coincidente, insa cam toate adevarate. Recunosc ca a reusit sa ma tulbure pe moment, insa cred ca diavolul lucreaza prin astfel de persoane, cat sa ne faca macar pe moment sa ne indepartam de Dumnezeu.

Nu m-as increde in ceea ce spune o tiganca , mai ales ca te-a si tulburat foarte mult acest ''incident''. Te sfatuiesc sa nu iei cumva calea aceasta a ghicitorilor si sa ai mare grija.
Nu e vorba de o ghicitoare aparuta din senin...contextul e chiar cartierul in care locuieste fostul Marei, si deci se deduce ca i-ar fi putut vedea de n ori impreuna, sa stie cine e tipul si cum il cheama....sa isi fi dat seama ca nu mai sunt impreuna, sa o fi vazut pe ea suparata si sa ii fi spus lucruri plauzibile...si tot asa, sunt buna la gasit conexiuni de astea ...si daca eu le pot face numai citind postul, oare tiganca din cartierul ex-ului chiar nu le-ar putea face???????
Reply With Quote