Subiect: george becali
View Single Post
Vechi 14.09.2009, 13:01:19
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de HoratiuM Vezi mesajul
Da, așa cum și comuniștii care au omorât atâta amar de lume n-au fost, nu-i așa?, atei adevărați și ateii de astăzi nu se compară cu cei declarați ieri pentru că, de fapt, dintre oameni atei sunt numai cei buni, iar cei răi nici vorbă!, niciodată n-au făcut parte din categorie! Nu, nu! KGB-iștii erau de fapt foarte religioși. Umblau cu Biblia în mână și-i împușcau pe cei care nu o respectau și care nu sărutau crucifixul comisarilor și pe cel de la gâtul lui Stalin (!).

Văd că sunt tot mai puțini oameni care să fie plictisiți dacă nu scandalizați de asemenea enormități.
Argumentul meu era ironic la adresa formularii "nu era crestin adevarat", eroare logica mult prea folosita aici pe forum.
Referitor la regimul comunist, imi pare rau ca nu am destul timp sa detaliez, dar ceea ce reprezinta pentru mine ateismul este departe de manifestarile tovarasilor. Iti dau doua exemple.
De ce dupa caderea sistemului pe care il etichetati ateu biserica catolica lupta pentru retrocedarea bisericilor aflate in posesia bisericii ortodoxe incepand cu instaurarea comunismului?
De ce ateii ar fi exterminat prin metode specific religioase intelectualii? Daca ar fi fost atei, comunistii ar fi sustinut mult mai mult stiinta care a ajuns la un nivel deplorabil la noi in tara inainte de 89 si nici acum nu se simte prea bine.

Referitor la atei, nimeni nu a spus ca suntem sfinti, iar faptul ca exagerezi in argumentare nu-ti da dreptate. Un straw man comis cu mult prea multa usurinta si rea intentie.
Reply With Quote