Citat:
Īn prealabil postat de iosif
E foarte adevarat, societatea consumista, insa consumul de spiritualitate este foarte redus.
Cred ca sunt totusi mai multe de categorii de oameni: oameni foarte credinciosi, oameni credinciosi, oameni cu indoieli importante vizavi de credinta, oameni care vor sa fie credinciosi, oameni care nu sunt credinciosi si nici nu vor sa fie.
Cred ca diferenta intre noi o face dorinta de a-L cunoaste pe Dumnezeu. Totul pleaca de la vointa, vreau sau nu vreau, adica de la libertatea de a alege, libertate fara de care nu exista iubire.
|
da este foarte adevarat, NIMIC nu poate face biserica pentru noi DACA noi NU VREM sa aceeptam ajutorul ei, a da vina pe biserica, pe preoti, ca nu fac nimic pentru noi este o mare gresesala, sincer eu consider ca cea mai mare vina o avem noi insine pt ca NU VREM SA ACCEPTAM CA BOALA ESTE DE FAPT IN INTERIORUL NOSTRU,ce ne poate da mai mult biserica??, ne hraneste cu SF LITURGHIE, biserica pentru mine reprezinta un izvor de iubire care imi adapa sufletul insetat..ce sa asteptam mai mult? spunea cineva ca nu vor mai fi ortodoxi decat foarte rari, ei bine eu indraznesc sa spun, sa avem fapte fratilor si atunci multi vor fi alturi de noi, dar fara fapte ( ma refer la trairea noastra DE ZI CU ZI la dragoste blandete milostenie smerenie etc) nu ne putem numi crestini. de aceea eu consider ca cel mai imoportant este SA NE DORIM CU ADEVARAT SA FIM CRESTINI!!!