Citat:
În prealabil postat de marioad24
Fata de mandrie si minciuna, toleranta ZERO. Iar tu Fani... trebuie sa mai cresti spiritual. Nu se cade unei femei sa dea invataturi barbatului, sa devina apostol adica. Esti tu apostol Fani? Si daca da, cine te-a investit in aceasta calitate? Si daca esti membra a Bisericii Ortodoxe (membra cu sufletul) atunci ocupa-te de Biserica ta si lasa-i pe altii; nu fii tu avocata nechemata. Daca nu esti membra, atunci ce faci? Tulburi apele?
|
Unde ai citit tu ca femeile nu au voie sa 'dea invataturi' barbatului? Sfantul Pavel vorbeste de slujirea in Biserica, nu de invatatura in general.
Atunci, dupa tine, o profesoara de religie nu are voie sa invete decat fetele? Si o mama nu poate sa dea lectii baietilor ei? Antonio are 18 ani si mi-ar putea fi elev, eu am 38 si sunt mama si profesoara de religie.
Ei, da, mai pot creste spiritual, asta e valabil pentru toti!
Tocmai pentru ca sunt membra a Bisericii imi pasa ce se intampla in ea, peste tot.
Nu am citit tot ce s-a scris aici si nici tot ce a scris Evreulcelales, insa ma scarbeste tonul pe care il iau unii cnd vorbesc cu cei de alte credinte. este contrar Evangheliei. Punct.