15.09.2009, 00:48:55
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de arkash
Buna seara!
Viata isi continua drumul si fiecare isi vede de drumul sau. In timp apar fetele oamenilor de alaturi si constati cu tristete ca ti-ai petrecut o parte din viata alaturi de oameni care-l iubesc pe Dumnezeu in felul lor. Iubirea fata de Domnul este unica chiar daca noi pacatosii incercam sa ne motivam faptele intr-un fel sau altul, ca am facut voia Domnului prin diverse fapte.Personal sper ca Bunul Dumnezeu sa-mi dea liniste si dragoste sufleteasca, sa-I pot intelege deciziiile, sa pot avea mai multa rabdare si intelegere fata de aproapele meu (care din pacate ma ignora si ma ataca).Poate intr-o buna zi va fi mai multa intelegere si dragoste intre oameni pentru ca numai asa putem face voia Domnului.Si pentru ca azi este o mare sarbatoare a crestinatatii, sa privim cu evlavie si cu frica de Dumnezeu catre Sfanta Cruce, simbolul crestinatatii si al mantuirii noastre, simbolul dragostei lui Hristos fata de noi pacatosii.
Nadejdea mea este Tatal, scaparea mea este Fiul, acoperamantul meu este Duhul Sfant!
Maicuta Domnului, roaga-te pentru noi pacatosii!
Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti!
|
Doamne ajuta!
...Treime Sfanta, marire Tie!
|