Subiect: atei
View Single Post
Vechi 15.09.2009, 04:33:14
orthodoxia.i.thanatos orthodoxia.i.thanatos is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Am citit. Este Pamantul plat? Raspunde la asta, te rog. Eu am adus in discutie cata dreptate are biblia in legatura cu asta, nu stiinta.

Stiinta nu are o problema in a spune "oops" si a lua-o de la capat, daca dovezile merg impotriva rezultatului initial.
De ce te grabesti? Hai sa lamurim mai inainte lucrurile marunte. "Blue Marble", dupa cum sustine NASA este o poza luata de Apollo 17 in drum spre Luna si care nu seamna deloc cu bolovanul iregulat (geoidul) care rezulta in urma masuratorilor facute pentru a determina intensitatea cimpului gravitational la nivelul intregului Pamint. Dupa cum vezi, nu eu spun, ci chiar rezultatele stiintifice indica ca poza in cauza este o facatura grosolana. Si "stiinta" in acest caz nu are cum sa greseasca pentru ca a masura forta gravitationala intr-un anumit punct implica mult mai putina stiinta decit aceea de care ai nevoie pentru a trimite un echipaj uman pe Luna. Mai mult, doua agentii militare si spatiale, dupa cum am aratat folosesc geoidul fara noima in calculele lor si nicidecum sfera sau elipsoidul la care trimite NASA prin lucrarile sale de arta.