Citat:
În prealabil postat de marioad24
Religia lor este a zeului Zalmoxis,dracu stie cum au ajuns la asta.(citat din gandirea "evreului cel ales")
|
Eu nu apar gandirea Evreuluicelales.
Am scris de altfel ca nu am urmarit discutiile cu el. Insa dar daca le-as urmari si as discuta, i-as spune daca nu as fi de acord cu el si unde, ca intre OAMENI.
Unii dintre voi nu sunteti in stare sa faceti deosebirea dintre atitudinea fata de gandirea cuiva, o discutie civilizata in care fiecare isi spune parerea, si injurarea ca la balci. Si nu faceti nici deosebirea dintre apararea unei idei si apararea persoanei, indiferent ce idei are.
Daca te-ai uita in urma ai vedea ca i-am facut aceeasi observatie si unui ateu (getagrip) - care a fost de altfel si banat pentru ca nu era in stare sa comunice in mod civilizat.
Ce exemplu dam noi crestinii celor de alte religii? Asta ar trebui sa ne intrebam. Daca intre noi nu exista duhul dragostei, atunci degeaba predicam si le spunem sa treaca la crestinism ca Steinhardt. Vorbe goale! Sa ne purtam noi mai intai ca cei care l-au convertit pe Steinhardt, si dupa aia sa mai vorbim.