Subiect: atei
View Single Post
Vechi 15.09.2009, 10:32:18
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

"Ei bine, teoria evoluționismului este împotriva acestei legi a entropiei (nu poate exista evoluție într-un univers entropic), dar și împotriva Genezei biblice și totuși este predată în școli!
Ioan Cișmileanu"

S-a demontat de mult aceasta aberatie dar legenda continua in cercurile creationiste. Nu stiu cum dintr-o data toti crestinii stiu ce-i aia entropie si cum functioneaza. Cert e ca nu se aplica in cazul Pamantului. Cei care vb despre entropia in univers abereaza propagandistic pentru ca evolutionismul nu discuta despre tot universul. Pentru ca legea entropiei sa fie valabila, e nevoie de un sistem inchis, fara aport de caldura din exterior. Acum, mergeti putin afara si spuneti-mi, daca nu sunt nori, ce e chestia aia mare si stralucitoare de pe cer. Daca nu ati fumat nimic, o sa-mi spuneti ca e soarele si daca stati putin mai mult o sa vedeti ca va incalziti, ceea ce nu se intampla la umbra. Deci Soarele furnizeaza caldura Pamantului care, deci, nu este sistem inchis. Fizica elementara, Ioane, fizica elementara!
Avem aici un exemplu de tovaras care face propaganda si se imbogateste pe seama credulilor incalcand cu bocancii de armata sovietica cel putin una din porunci. Sa nu minti Ioane!
Si voi nu mai dati banii pe prostii! E criza, aveti grija!