View Single Post
Vechi 15.09.2009, 15:07:52
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Este poate off topic discutia despre Harry Potter. Eu cred ca astia care pun pe coperta tocmai 'portretul' lui Voldemort (in fine, a actorului care l-a jucat) nu au inteles cartea si se joaca cu teribilismul si dorinta de a soca a unora. Pentru ca Harry Potter nu este o carte satanica, nici pe departe. Este o carte foarte buna in care este vorba despre lupta dintre bine si rau, raul fiind foarte clar definit. Voldemort se caractrizeaza prin dragostea de putere si lipsa oricarei alte forme de dgagoste. Vrajitoria este un mediu literar in carte, si se stie ca literatura pentru copii este plina de vrajitori, zane, etc; povestile, dar si literatura moderna, mai ales cea englezeasca.
Toti cei care critica aceasta carte am constatat ca nici nu au citit-o. In cazurile rare cand au citit o parte din ea, a fost poate singura carte de literatura fantastica pe care au pus mana din copilarie.
Eu am citit-o si m-am delectat. Este foarte bine scrisa si construita, si contine multe idei frumoase. Mai are si haz, pe deasupra.
Am scris despre asta pe alt topic, cel despre Harry Potter (nu stiu pe unde este).