View Single Post
Vechi 15.09.2009, 15:25:31
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 131.Și Șfântul Ilie Delapucioasa propovăduiește renunțarea la mila omului față de om

131. Și Șfântul Ilie Delapucioasa propovăduiește renunțarea la mila omului față de om

În partea a doua a “Cuvântului “ din 2 august a.c. , într-un dialog inventat, atribuit Șfântului Ilie Delapucioasa și Dumnezeului Pucioasei, acesta din urmă întărește promisiunea că va stinge dragostea dintre om și om, pentru a putea s-o învieze pe cea dintre El și om:

“...căci dragostea s-a răcit pe pământ, s-a răcit, tată, și de aceea Eu vin, doar, doar voi învia dragostea dintre Mine și om și s-o sting pe cea dintre om și om,...” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 2 august 2009)

Ilie Delapucioasa cere și el cuvântul, pentru a întări aceeași idee. Prin el aflăm încă o dată (dacă mai era nevoie) că la Pucioasa se recunoaște deschis că NIP propovăduiește un “Cuvânt” fabricat, cu pretenția de a fi “o nouă Evanghelie a lui Iisus Hristos”:

“...dar cel mai greu mă doare să nu fie dragoste și credincioșie între Tine și cei ce au crezut și cred venirea Ta de azi cuvânt și Evanghelie a Ta prin el pe pământ...” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 2 august 2009)
Adepților de pretutindeni, Ilie Delapucioasa le interzice orice legătură și orice dialog cu cei care s-au răzvrătit recent, pentru ca nu cumva să se mai “molipsească” vreunul dintre ei de “molima trădării”, căci credința pucioasă trebuie păzită cu sabia cea mai ascuțită:

“...Iar peste toate cetățile, eu, proorocul Domnului, ca și Domnul povățuiesc să nu se oprească cei credincioși în sfat cu cei răzvrătiți, care se cad unii pe alții prin lucrarea lor răzvrătitoare asupra lucrării Domnului. O, păstrați-vă credința, fii ai acestei lucrări de cuvânt din cer peste voi, căci ea trebuie păzită cu sabia cea mai ascuțită, fiindcă ea este ochiul care vede pe Dumnezeu, și prin ea veți fi biruitori așa cum am fost eu pentru Domnul meu. Amin.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 2 august 2009)

Liderii pucioși, simțindu-se părăsiți definitiv de cei mai vrednici și apropiați colaboratori, cheamă (prin vocea lui Ilie Delapucioasa) la strângerea rândurilor tuturor creștinilor de pretutindeni (dar mai ales pe cei “tari la cerbice”, care s-au răzlețit de bună voie) care ar putea eventual să mai creadă în “duhul proorocilor” pucioși și astfel “să-l ajute pe Dumnezeul Pucios”:

“O, cei ce sunteți din cetatea Căprioru vă cheamă Domnul iarăși pe voi prin duhul proorocilor [...] dați-I ajutor să poată iarăși pentru voi și pentru tot lucrul Lui peste pământ, căci Domnul vă dorește. Amin.
Cei din cetatea Valea Voievozilor, care v-ați răzlețit de Domnul prin mintea voastră cea de sine, o, nu fiți și nu râvniți să stați necredincioși, [...] iubiți să fiți credincioși, și nu necredincioși, [...] iar răzvrătirea voastră să se depărteze din voi. Amin.
O, binecuvântați să fie creștinii din cetatea București și cuibulețele lor mici ca niște semințe mici din loc în loc, și să învețe ei iubirea cea pentru Dumnezeu între ei, iubire care nu cere, ci se dăruiește.
O, vino și tu spre umilință, cetate tare la cerbice, creștini din Gheboieni! O, umiliți-vă, tată, și voi inimile, căci ani de zile ați fost cu credință lângă acest izvor de cuvânt, iar acum aruncați în el cu pietrele necredinței. O, la ce, oare, vă folosește aceasta? O, fiilor, căutați să aveți milă de cei ai voștri luați de pe pământ, căci le-ați făcut dureri mari și îi țineți în chin, căci voi, creștini ai acestui popor, aveați să fiți hărăziți să vă scoateți din iad și din supărare neamul tot, căci așa a promis Domnul la cei ce stau cu El prin acest cuvânt acum, la sfârșit de timp. O, veniți-vă în fire pentru voi și pentru neamul vostru cel adormit, care suspină adânc de la voi și de la necredința voastră, iar dacă nu veți asculta, voi veni eu de la Domnul spre voi ca să vă aduc iarăși spre credință, spre izvorul Său de cuvânt, din care atâta vreme ați băut și voi. Amin .” (Citate din “Cuvântul Pucios” din 2 august 2009)

Nu sunt uitați nici cei care au sărit ca broaștele, care încotro, din “bărcuța de la Pucioasa” care începe să ia apă, mâhnindu-i adânc pe liderii pucioși, “proorocii” Mihaela și Nicușor. Pentru răzvrătiți, Șfântul Ilie Delapucioasa pregătește o amenințare specială, care-i va face invidioși până și pe locuitorii de demult ai Sodomei. În mod special pentru ei, li se reamintește că Dumnezeul Pucios locuiește simultan și în cer, și în “proorocii Lui” Mihaela și Nicușor, cei ce sunt “porțile” care-L poartă din poartă-n poartă, cu El și pentru El:

“ Mă îndrept acum cu duhul și cu lucrarea mea proorocească spre toți cei care s-au dat și se dau în lături, după ce au stat cu Domnul prin acest cuvânt și au spus „da“ Domnului. O, mai iertată va fi lumea Sodomei decât cei ce au avut această arvună dată lor de Domnul, și apoi s-au dus spre alunecare sărind din bărcuța Sa și mâhnind pe Domnul și pe proorocii Săi și pe toți cei credincioși Lui prin acest cuvânt, prin care vine Domnul pe pământ pe car de heruvimi, pe carul cel de foc al slavei Sale la sfârșit de timp. Toate sunt fără Dumnezeu pe pământ, căci Domnul este în cer și în toți cei ce-L poartă pe El purtându-se cu El și pentru El. O, veniți-vă în fire! .” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 2 august 2009)

De acum încolo și veselia va fi interzisă printre adepții pucioși. Șfântul Ilie Delapucioasa este foarte categoric: râsul va fi interzis. El va pieri de pe fețele pucioșilor pentru totdeauna, căci gluma și râsul aduc cu ele intrigă și uneltire:

“ Nici unul din cei ce au fost și sunt cu acest popor, din cuvântul Domnului născut, nici unul să nu-l facă pe fratele său să râdă! O, nu mai glumiți, nu mai nașteți râs pe fețele voastre unul de la altul, și nici uneltire, și nici intrigă apoi să nu lucrați, căci de la acestea vin despărțirile dintre frați, și duh de judecată apoi, iar judecata este numai la Domnul. Amin.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 2 august 2009)

Dumnezeul Pucios pecetluiește în cele din urmă cuvântul "Șfântului Ilie": “proorocii” Mihaela și Nicușor sunt garanții prezenței Lui în cetatea Pucioasei. Iar celelalte cetăți, care n-au în ele nici “prooroci” și nici “pastori” pucioși, nu-L au nici pe Dumnezeu:

“ Cetatea fără prooroc peste ea este cetate fără Dumnezeu peste ea. Turma cea fără de păstorire peste ea de la Mine nu este turmă a Mea. O, vino la Domnul ca să știi calea, popor hrănit de Dumnezeu, și fii credincios, tată, că e vreme de necredință pe pământ...” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 2 august 2009)

Last edited by mariamargareta; 28.04.2010 at 11:14:39.