Subiect: Nu stiu
View Single Post
Vechi 15.09.2009, 17:17:15
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Vrei sa spui ca poate fi vorba de iubire rezumata la stadiul virtual?
Eu nu prea cred, cel putin poate fi vorba de niste sentimente de atasament, de prietenie, de socializare, dar in nici un caz iubire fara ca macar sa existe vre-o intalnire in cele din urma, ca sa putem astfel sa vorbim de atractie profunda si iubire.
Pentru unele persoane, nu este nevoie nici de web, nici de voce telefonica, nici de privirea in ochi pentru a marturisi iubirea . Personal, nu cred nici in iubirea " doar " marturisita, ci exprimata prin gesturi si mai ales prin fapte...ceea ce este o MARE DIFERENTA.
Dar si aceasta poate fi contaminata , mai devreme sau mai tarziu ! Nu este nimic batut in cuie , si apoi cam rar fara de mandrie . Mandria de care vorbesti, este poate cea mai raspandita patima ,si depinde foarte mult de cum o stapanim , de autocontrolul nostru , pana la urma .Au fost casnicii ce au fost rapuse de aceasta nenorocita de mandrie, dupa 20-25 de ani . Eu clasez MANDRIA pe locul doi intre patimi , DESFRANAREA , conducand detasat !