Subiect: Nu stiu
View Single Post
Vechi 15.09.2009, 17:40:41
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Totusi, exista distanta care ramane. Pentru a te indragosti cu adevarat de o persoana si a nu iti face iluzii cred ca e nevoie mai intai de o intalnire adevarata. Pe urma sigur, daca suntem despartiti o vreme ajuta comunicareavirtuala.
Da, iubirea are si ceva 'chimic'.. Eu cred ca da.

Exceptia confirma regula! ;-)
Hmmm, iluziile sunt relative. Poti foarte bine si la o intalnire sa iti faci iluzii. Poti sa ai o imagine falsa despre celalalt chiar si ani de zile, traind cu el in casa. Eu cred ca iluziile nu sunt evitate prin intalnire, vorbe, nici macar prin fapte (ca poate vezi doar anumite fapte, nu vezi si altele si de aia nu putem judeca inima omului dupa faptele lui, numai Dumnezeu cunoaste inima si daca El ne daruieste sa o cunoastem), ci prin SINCERITATE. Sinceritatea celuilalt n-o vei putea niciodata controla, dar ii poti oferi incredere. Iar daca intr-un spatiu virtual oferi incredere, ce e rau in asta? Uite, eu am incredere in tine Fani Intuitia feminina imi spune totusi ca nu esti o criminala, plus am vazut pozele, ti-am citit ideile, pot sa am o imagine despre tine ( e drept, limitata, dar ce nu e limitat in lumea asta?)
Si pana la urma doar Dumnezeu e cel care ne da darul de a ne comunica. Daca El va vrea, ma va face sa inteleg perfect un strain pe care nu l-am vazut in viata mea, si nu prin chimie ci prin darul Lui.
Iar comunicarea e foarte relativa, cum am spus, stai cu omul langa tine si habar n-ai cine e sau esti f departe de cel drag si chiar simti uneori ce simte.

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote