Subiect: Icoana
View Single Post
Vechi 15.09.2009, 22:13:45
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de caminaris Vezi mesajul
La asta pot sa-ti raspund eu: nu suntem credinciosi. Nu pot sa afirm ca suntem atei pentru ca suntem botezati. Dar nu ne purtam ca niste credinciosi. Ba chiar ne purtam ca niste atei! Ce inseamna ateu? Om fara Dumnezeu. Pai daca esti om fara Dumnezeu, cum sa-ti dea Dumnezeu sanatate? Iti da boala ca sa cugeti la moarte si sa te trezesti, sa te scuturi din pacate.
Tie topcat, sa-ti fie rusine! Iei in ras, in batjocura Sfintele Moaste. Sa-ti fie rusine!
De altfel nu ma puteam astepta la altceva de la unu' care se crede maimuta.
Sper sa te baneze admin-ul ca sa nu mai vad postarile tale fara cel mai elementar bun simt. Nu ai ce cauta pe un forum ortodox! Du-te acolo unde poti injura si blasfemia in liniste. Aici nu esti binevenit!
Imi pare rau, insa nu poti declara ca un izvor e tamaduitor pina nu faci dovada ca macar o mica parte din cei care beau respectiva apa se vindeca de, sa zicem, cancer. Daca nu e tamaduitor pentru romani, ca sintem pacatosi, inseamna macar ca e tamaduitor pentru straini, care am auzit ca vin in numar mare sa bea apa de la noi. Nici nu mai ai loc in hoteluri de ei!
Deci, sa fim seriosi...
De Sfintele Moaste nu am zis nimic, ar fi prea mult
Oricum, iti multumesc pentru iubirea aratata, banuiesc ca nu sint un privilegiat :)

A, poate imi raspunzi de ce danezii sint mai sanatosi ca noi
Reply With Quote