Citat:
În prealabil postat de topcat
Imi pare rau, insa nu poti declara ca un izvor e tamaduitor pina nu faci dovada ca macar o mica parte din cei care beau respectiva apa se vindeca de, sa zicem, cancer. Daca nu e tamaduitor pentru romani, ca sintem pacatosi, inseamna macar ca e tamaduitor pentru straini, care am auzit ca vin in numar mare sa bea apa de la noi. Nici nu mai ai loc in hoteluri de ei!
Deci, sa fim seriosi...
De Sfintele Moaste nu am zis nimic, ar fi prea mult
Oricum, iti multumesc pentru iubirea aratata, banuiesc ca nu sint un privilegiat :)
A, poate imi raspunzi de ce danezii sint mai sanatosi ca noi
|
Nu pot sa arat iubire celor care vorbesc urat de lucruri sfinte! Dimpotriva! Sfintii Parinti si-au dat viata pentru aceste valori pe care tu le batjocoresti! Si ne-au aratat prin exemplul lor ca trebuie sa luam pozitie in fata unor astfel de comportari blasfemiatoare cum ai tu!
Si inca un lucru: s-ar putea sa afli odata si odata ca nu omul se trage din maimuta ci maimuta din om. Omul, fara Dumnezeu, e capabil sa ajunga la stadiul de animal (si o demonstreaza zi de zi criminalii de care auzi prin ziare). Ori ateul ce este? Nu e el om fara Dumnezeu? In timp ce dintre atei se disting criminalii, dintre crestini se disting sfintii! Nici macar nu poate exista comparatie intre ateism si ortodoxism. Ba chiar exista criminali atei care, in inchisoare, au imbratisat ortodoxia si au redevenit oameni.