View Single Post
Vechi 16.09.2009, 14:14:26
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

poi draga caminaris, eu nu de topcat vorbeam ci de lupii aia lacomi shi rapitori imbracatzi in haina sfanta care sustzin ca nu-i bai ca ajungi in iad, nu-i bai ca te cipuiesc shi te shtampileaza "unii" cu cod de bare, nu-i bai daca semnezi fidelitate la satana, nu-i bai ca te lepezi de Dumnezeu ca sa slujeshti lui Pisi in gLume... adica nu-i nici un bai ca te spanzuri ca Iuda Iscarioteanul in shtreangul pactelor shi pacatelor ca sa te poata manca sharpele BOA mai bine... poi nu-i bai? nu-i bai?

poi despre asta vorbeam shi nu despre cei buni de gura care nu au primit darul Credintzei... shi ei cred ca noi suntem fanatici... cand ei nu vad cum slujesc de bine fanatismului antichristic... ei nu vad poate fiindca sunt orbitzi de vrajitoria shi farmecele glontzucului... cu care au fost doboratzi bivolii salbatici ca sa aiba ei carne shi sange din belshug... macar daca i-ar manca nepreparatzi (fara sange ca pe acela ar trebui sa-l scurga in pamant ca e viatza animalului asha cum Duhul e viatza omului)... ca atunci s-ar scarbi de la carnea cruda... dar le place sa se minta condimentand carnaria shi savurand-o in timp ce la BARa danseaza demoazele ca nishte bezele... shi in timp ce entuziasmul minciunii in ei capata laudaroshenii pana acolo unde inca oamenii n-au mai fost... cum nu s-a mai pomenit asha mari realizari shi inventzii... ale vredniciei proaStiei omeneshti...

deci exista admin shi nu o sa-mi bat eu capul cu prietenul meu topcat...

dar avertizarea domniei tale imi prinde foarte bine... ca macar shtiu cu cine am deaface... cand stau de vorba cu el... cu un sarman necredincios ce n-a primit Darul de la Hristos... inca... dar el se va pocai shi mantui, iar eu nu shtiu daca o sa scap... fiindca sunt un tanar putregai cam mandru shi hocosh-pocosh...

Last edited by vsovi; 16.09.2009 at 14:28:02.
Reply With Quote