Subiect: Oastea Domnului
View Single Post
Vechi 07.02.2007, 20:48:52
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

sabrina draga mea, dupa cum vad io lucrurile se pare ca tu cunosti foarte bine OD incat sa-ti poti da cu parerea in orice problema, "se considera intai membri ai miscarii OD", de unde sti tu asta sabrina? sau doar presupui? or presupuneri se pot face multe
"Si chiar se cred mai "aparte", defapt se cred cei ma buni credinciosi ortodocsi, restul sunt pacatosi sau nu asa "buni credinciosi" ca ei. Sunt mandri si increzuti, in fanatismul lor, dauneaza Biserici ortodoxe, deoarece se declara ortodocsi care practica cel mai bine invataturile Biserici."
iarasi vorbesti din presupuneri, ai auzit tu ti-a zis cineva sau ti se pare ca OD se considera aparte, si nu-o mai lasi! ia sa-ti dau dreptate; intradevar se considera aparte fata de lume, de trairea lumii si de pacate, nu asa ar trebui sa te consideri si tu ca credincios ortodox?; oricum OD nu se considera aparte de Biserica si de credinciosii ortodocsi traitori!
Sa inteleg ca credinciosii dauneaza Bisericii ortodoxe nu sabrina? intr-o zi o sa te legi nu numai de OD ci si de credinciosii ortodocsi prea ravnitori si prea ne in banca lor pe motiv ca dauneaza si sunt fanatici
Si daca a incerca sa traiesti dupa poruncile lui Dumnezeu si ale Bisericii, inseamna dauna, atunci de ce mai e Biserica? ca sa-si faca fiecare de cap?
Reply With Quote