Citat:
În prealabil postat de observator
Intradevar monahii romani din Sf Munte aveau conditii foarte precare. Eu nu am fost dar mi-a povestit un prieten care a fost. In primul rand nu aveau curent electric in chilii, asta deja spune totul. La schitul romanesc era evul mediu. Celelalte manastiri aveau curent, caldura centralizata (calorifere), romanii se incalzeau la soba cu lemne si luminau cu lampa cu gaz. Este o mare rusine ca se fura miliarde in aceasta tara si se face risipa de alte miliarde de euro in fiecare an dar nu s-au gasit niciodata de la nici un guvern in 20 de ani 1 milion de euro sa se faca totul cum trebuie acolo! Cred ca asta spune multe despre Romania si asa-zisii crestini ortodocsi care locuiesc in ea! Sa ne ierte Dumnezeu!
|
Nu confunda locuitorii tarii, cu conducatorii tarii.
Desi nu e cazul aici, in doua cuvinte ultimii au furat puterea si au vandut tara, cui toti stim foarte bine. Locuitorii se resimt inca dupa apropae jumatate de secol de comunism.
Cand toata floarea tineretului, toata crema intelectualilor si toti sfintii parinti au fost aruncati si omorati in teminte, iar in loc au pus toti analfabetii...crezi ca e o rana atat de usoara pentru neam...?!?
Stim bine cine sunt "elitele" tarii in acest moment...dar nu mai continui...nu suntem la colt de strada sa fac propaganda ieftina !