Citat:
În prealabil postat de Agkelos
Tocmai am citit un articol cel putin interesant: Dan puric, membru intr-o alta organizatie cu baza anti-crestina.
Nu am stat niciodata sa vad ce face de fapt Dan Puric, dar aveam impresia ca e un aparator al ortodoxiei. Cel putin asta reiese din ceea ce am citit pe internet sau ce mai prindeam din discutii in diferite emisiuni la televizor. Sunt curios voua cum vi se pare asocierea asta?
|
Asocierea asta suna a ...denigrare. Faptul ca un om se invarte intr-un anumit cerc, nu inseamna nimic. Pana la urma, Dan Puric nu reprezinta in mod oficial biserica ortodoxa, nu are vreun angajament-poate doar unul moral prin asocierile si identificarile dintre imaginea sa si credinta ortodoxa pe care singur le-a facut. Si daca e o persoana de buna credinta, stie el ce face facand ceea ce face. Daca nu, sa vedem barna din ochiul nostru. Modelele le gasim la Sfinti, in istorie si in oameni pe care ii stim de indeaproape.
Personal, as avea o remarca la adresa dlui Puric- e prea pe val si prea integrat pe epoca asta imagistica/imagologica/populista in care cine vorbeste mai mult si mai des pe unde apuca este cel mai tare. Maniera in care el isi transmite mesajul e spectaculoasa in modul cel mai ieftin cu putinta si prin urmare efemera. Va trece tot atat de repede pe cat a venit. e posibil sa ma insel.
Raman insa piesele sale de teatru in care este formidabil.