View Single Post
Vechi 07.02.2007, 21:20:51
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mysterya
Desigur nimeni nu mi-a raspuns la intrebare, era de asteptat...Pentru ca nu aveti ce sa raspundeti, nu exista raspuns...
Intrebarea era: in ce masura acel certificat de casatorie si ritual bisericesc de sfanta taina a cununiei mijlocita de un preot (deci de un om, nu divinitate) poate sterge cu buretele "pacatul" de a face dragoste cu cel iubit?
De ce sexul inainte de casatorie e pacat si dupa nu mai este?
Daca vreau binecuvantarea lui Dumnezeu asupra iubirii mele pot sa i-o cer eu singura impreuna cu cel iubit, nu cred ca e nevoie de atata carnaval, nu? Contraziceti-ma.
Acel certificat de casatorie nu e important,importanta e sfanta taina a cununiei,realizata in biserica de preot,prin care cei doi isi unesc vietile in fata lui Dumnezeu.Dumnezeu binecuvanteaza relatiile trupesti dintre soti in cadrul casatoriei,nu in afara ei.Asa cum Dumnezeu a facut-o pe Eva din coasta lui Adam,tot asa El le da binecuvantarea de unire a celor doi prin casatorie.Relatiile trupesti sunt pacat in afara casatoriei,deoarece nu sunt binecuvantate de Dumnezeu,ele trebuie sa aiba loc in cadrul casatoriei,pentru nasterea de copii.

P.S.Deci exista raspuns,numai sa-l cauti unde trebuie.;)
Reply With Quote