Subiect: Dan Puric
View Single Post
Vechi 17.09.2009, 09:20:28
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Doamne-ajuta!

Bun venit!
Victor, de ce nu ai incercat sa vorbesti cu Dan Puric? Am avut bucuria sa va intalnesc pe fiecare dintre voi si imi pare ca, in mod nefiresc si paradoxal, va aflati in tabere opuse. Dar, un lucru e cert. Dan Puric nu stiu sa fii spus ceva acuzator despre tine si nu am auzit de la el nici un cuvant care sa lezeze cumva spiritul ortodox. Cu cat mai repede o sa va lamuriti (intre patru ochi), cu atat mai bine pentru toti. Orice asociere se va face intre Dan Puric si zone antiortodoxe este, deocamdata, desfiintata categoric de conferintele si cartile lui. Dincolo de orice indoiala, Dan Puric a facut pentru neamul romanesc mult bine. Daca si pe el il punem la zid....

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote